Bestill i dag for å få en GRATIS BullerBox ekstra!
Hunden din får fornøydhetsgaranti på alt innhold, og dere kan selvfølgelig få prøve både leker og godbiter 🤩


FAQ

Ofte stilte spørsmål
 • Generelt om innholdet i BullerBox
  Hver måned inneholder BullerBox både leker og godbiter. Innholdet varierer fra måned til måned, og du vil derfor aldri få to identiske BullerBox-er. Vi legger kvalitetsleker og -godbiter fra kjente merker i boksene, og du kan forvente at hver BullerBox har 5–6 herlige ting. Iblant kan vi også finne på å legge ting i boksen som er nyttige å ha for deg som hundeeier. Tingen vil alltid passe til sesongen. Les mer om henholdsvis lekene og godbitene under de neste to punktene.
 • Godbitene
  Vi legger stor vekt på at godbitene i BullerBox skal være av høy kvalitet. Derfor prøver vi alltid å velge godbiter laget av naturlige produkter med høyt kjøttinnhold, lite fett og viktige vitaminer. Mange etterspør også korn- og glutenfrie godbiter, så etter hvert er de fleste av våre godbiter nå uten korn og gluten.
 • Allergivennlige godbiter
  Hvis hunden din har kornallergi eller det finnes andre ingredienser den ikke tåler, kan du skrive det til oss i kommentarfeltet på bestillingen din, så sørger vi for å ta hensyn til det og legge et annet produkt i hundens BullerBox i stedet. Du kan også skrive til oss på happy@bullerbox.no
 • Lekene
  Lekene i hundens BullerBox vil alltid være fra kjente kvalitetsmerker som KONG, Trixie, Rogz, Buster, Hunter eller lignende. Det vil alltid være to forskjellige typer leker i BullerBox-en, så det er både variasjon og garantert underholdning. Fordelen med kvalitetsleker er at de som regel er langt mer innovative enn billigere leker, de har morsommere funksjoner og er ofte laget av sterkere materialer.
 • Når sender dere BullerBox-en?
  BullerBox-en sendes i utgangspunktet den første hverdagen hver måned og er fremme hos deg i løpet av 1–4 virkedager. Vi har også en ekstra utsending der alle som har meldt seg på i perioden 1–8. den samme måneden, får en BullerBox tilsendt rundt den 9. Hvis du ønsker en BullerBox med det samme, kan du også sende en e-post til hallo@bullerbox.no , så sørger vi for å sende en boks av gårde til deg straks.
 • Hvorfor har jeg ikke mottatt min BullerBox?
  Spor pakken din med Track & Trace. Du kan søke etter din BullerBox med et Track & Trace-nummer på www.postnord.dk. Track & Trace-nummeret sendes til deg på e-post kort tid etter at din BullerBox er sendt. Du kan også ringe Post Nord på +45 70 70 70 30, så kan de hjelpe deg med å spore pakken. Vær oppmerksom på at vi i utgangspunktet sender BullerBox-en ut på den første hverdagen i måneden, med mindre du har skrevet en e-post til allo@bullerbox.no og sagt at du ønsker boksen nå med det samme, eller dersom du registrerte deg mellom den 1. og 7. i måneden. Din første BullerBox sendes da rundt den 8. :-) Hvis du ikke har noe Track & Trace-nummer, kan du sende oss en e-post på hallo@bullerbox.no eller ringe oss.
 • Når kommer min BullerBox?
  I utgangspunktet når BullerBox-en frem til deg innen 1–4 virkedager fra forsendelsesdatoen. Alle BullerBox-er sendes i utgangspunktet den første arbeidsdagen i måneden. Hvis du gjerne vil ha din BullerBox nå med det samme, kan du bare skrive til hallo@bullerbox.no eller ringe oss :-) Vi har også en ekstra utsending der alle som har meldt seg på i perioden 1–8. den samme måneden, får en BullerBox tilsendt rundt den 9.
 • Hvordan sporer jeg min BullerBox med Track & Trace?
  Når din BullerBox er sendt, sender vi deg en e-post med Track & Trace-nummer. Med dette nummeret kan du se hvor langt din BullerBox har kommet ved å søke på www.postnord.dk Hvis du fortsatt har problemer med å spore boksen, kan du ringe til Post Nord på +45 70 70 70 30, så hjelper de deg med å finne den.
 • Hva er BullerBox?
  BullerBox er en tjeneste laget for hunden din. Hver måned sender vi ut en BullerBox fylt med morsomme kvalitetsleker, velsmakende godbiter og andre ting hunden blir glad for. Hver måneds BullerBox er forskjellig, og du vil derfor aldri motta to identiske bokser. Vi legger kvalitetsleker og -godbiter fra kjente merker i boksene, og du kan forvente at hver BullerBox har 5–6 herlige ting.
 • Hva er oppi en BullerBox?
  En BullerBox har alltid både godbiter og leker. Hver måneds BullerBox er forskjellig, men det er alltid kvalitetsleker og kvalitetsgodbiter fra kjente merker. Du kan forvente å motta 5–6 herlige produkter i hver BullerBox. Iblant kan vi også finne på å legge ting i boksen som er nyttige å ha for deg som hundeeier. Tingen vil alltid passe til sesongen. Les mer om henholdsvis lekene og godbitene under de neste to punktene.
 • Om leken
  Lekene i hundens BullerBox vil alltid være fra kjente kvalitetsmerker som KONG, Trixie, Rogz, Buster, Hunter eller lignende. Det vil alltid være to forskjellige typer leker i BullerBox-en, så det er både variasjon og garantert underholdning. Fordelen med kvalitetsleker er at de som regel er langt mer innovative enn billigere leker, de har morsommere funksjoner og er ofte laget av sterkere materialer.
 • Om godbitene
  Vi legger stor vekt på at godbitene i BullerBox skal være av høy kvalitet. Derfor prøver vi alltid å velge godbiter laget av naturlige produkter med høyt kjøttinnhold, lite fett og viktige vitaminer. Mange etterspør også korn- og glutenfrie godbiter, så etter hvert er de fleste av våre godbiter nå uten korn og gluten.
 • Allergivennlige godbiter
  Hvis hunden din har kornallergi eller det finnes andre ingredienser den ikke tåler, kan du skrive det til oss i kommentarfeltet på bestillingen din, så sørger vi for å ta hensyn til det og legge et annet produkt i hundens BullerBox i stedet.
 • Har dere allergivennlige BullerBox-er?
  Ja, det har vi. Hvis hunden din for eksempel har kornallergi eller det finnes andre ingredienser den ikke tåler, kan du skrive det til oss i kommentarfeltet på bestillingen din, så sørger vi for å ta hensyn til det og legge et annet produkt i hundens BullerBox i stedet. Du kan også alltids skrive til hallo@bullerbox.no hvis du har spørsmål om godbitene, så hjelper vi deg så godt vi kan.
 • Jeg har to hunder – hva gjør jeg?
  Vår erfaring er at to hunder uten problemer kan dele en BullerBox. Hvis hundene har forskjellige størrelser, anbefaler vi at du velger boksestørrelse basert på hvilken av hundene som best liker å leke med leker. Selvfølgelig kan du også bestille flere bokser, slik at begge hundene får hver sin boks. Du kan enten gjøre dette ved å bestille en gang til hver hund eller ved å notere i kommentarfeltet at du vil ha to bokser. Husk å skrive til hvilken hundestørrelse boksene skal være.
 • Når sender dere ut BullerBox-en?
  Vi sender ut BullerBox-ene den første virkedagen hver måned. Vær imidlertid oppmerksom på at du må bestille senest den 30. i måneden for å være sikker på å få den kommende BullerBox-en.
 • Hva koster frakten?
  Fraktprisen er 49 kr til norske adresser. BullerBox sendes som utgangspunkt til nærmeste postkontor eller post i butikk. Du kan imidlertid alltids skrive til oss hvis du har et ønske om at den skal leveres hjem til deg. Hvis du vil at BullerBox skal leveres til et annet land, kan du skrive til happy@bullerbox.no, så undersøker vi hva det vil koste.
 • Kan jeg stoppe medlemskapet mitt midlertidig?
  Ja, absolutt. Bare send en e-post til hallo@bullerbox.no og oppgi medlemsnummeret ditt og hvor lenge du ønsker å sette BullerBox-abonnementet på pause.
 • Hunden min var helt vill etter noen av tingene i BullerBox. Kan jeg bestille mer?
  Ja, bare send oss ​​en e-post på hallo@bullerbox.no og skriv hvilke ting du ønsker å bestille mer av, så leverer vi dem til deg såfremt det finnes på lager.
 • Hvordan sier jeg opp mitt BullerBox-medlemskap?
  Hvis du ønsker å avslutte medlemskapet ditt hos BullerBox, trenger du bare sende oss følgende informasjon på hallo@bullerbox.no

  - medlemsnummer
  - e-postadressen du registrerte deg med
  - hundens navn

  Du kan avbryte når som helst, men bare husk å avbryte senest den 20. i måneden hvis du ikke ønsker å motta neste måneds BullerBox. Dette er fordi vi begynner med å forberede pakkingen den 20. for å sikre at alle BullerBox-er kan sendes ut den 1. neste måned.
 • Hvordan betaler jeg?
  Betalingskort: Når du registrerer deg her fra hjemmesiden, kan du betale med enten Visa eller MasterCard. Vi trekker betalingen den 1. i hver måned. De påfølgende månedene trekker vi beløpet automatisk. Du betaler bare for en måned av gangen.
 • Når trekkes betalingen fra kontoen min?
  Vi trekker betalingen den 1. i måneden, og du kan se trekket på kontoen din innen et par dager. Hvis vi ikke kan trekke beløpet, forsøker vi å trekke det senere.
 • Betaler jeg for alle månedene på en gang?
  Nei. Betalingen gjøres månedlig, dvs. at du kun betaler kun for en måned av gangen.
Er du klar for mye glede og mange morsomme
opplevelser med hunden din?


Ja, jeg er klar ❤️